Bling 3 Column

Thursday, 16 June 2011

::16th June 2011::

Salam semua....
Hmmm I kt cni ari ni I nk story about my SG ~n0mi~ syg...
Sejak I bela dia ni, ~n0mi~ mmg garang gler, sampaikan I tkut nk bg dia mkn nga tangan...dh byk kali kena gigit nga ~n0mi~...huhuhu....tp I cba gak bg, nk bg dia lebih kenal I and manja2 nga I.

Smlm masa I blk umah, I bersihkan dia pnya cage..pastu I cba letak sleeping pouch dia kt luar and sangkut kt luar cage ~n0mi~...hehe saja nk tgk respon dia cmne klu xde sleeping pouch tu...
Mmg dia cari2 jer sleeping pouch tu...keciannye...huhu....

After dat, I pn ape lg cba2 la nk usap and belai2 dia dlm cage tu...finally I berjaya gak usap and belai2 dia!!!best sgt2, bulu dia mmg lembut and gebu!!! hepy sgt2, slama 2 mggu lbih I bela dia, bru smlm I dpt wt cmtu....I pn cba la pegang2 dia, dia pn panjat2 kt tgn I..hehehe syok nye...tp dia still ggit2 I lg...huhu abis merah jari2 i yg halus mulus ni hahaha...(poyo je kn?)..>>letak tgn kt dada, mata ke atas<< kikiki...lama gak I layan dia mlm td, maklum la dia bru nk jinak2 nga I kn, so kena la byk luangkan masa nga dia hehe...ska3, syg ~n0mi~ tau...

~n0mi~ ngah nyenyak tido dlm pouch dia..bersepah2 mkn ek hehe

~n0mi~ ngah main2 dlm cage

Hehe comey kn...

This is the 1st time I dpt pegang2 n belai2 dia...hehe

huhu jari merah2 kena gigit oleh ~n0mi~ syg...

~n0mi~ main wheel ni smpai penat mlm td hehe..ska sgt ek..

I syg my SG ~n0mi~ sgt2!!!!!! sape2 yg xbela benda ni lg, baik cpt2 bela tau..best tau bela SG ni...wlupun harga mahal tp I xpnh nyesal bela ~n0mi~ muuuaaahhh!!!
enjoy guys...:)

No comments:

Post a Comment